Kedves Barátaink!

     A Pannonpuli is kivette „évi rendes szabadságát”, de most már feltöltődve, ismét megkezdi vállalt feladatát: tájékoztat, készül a rohamosan közeledő 2022-évi országgyűlési választásokra.

  Lapunk szerény lehetőségeivel élve hozzá akar járulni a konzervatív, nemzeti oldal választási győzelméhez.

  Kérjük, népszerűsítse ismerősei barátai körében internetes oldalunkat, olvassák ők is a Pannonpulit.

  Köszönjük segítségét, hazafias üdvözlettel:

                                                              Pannonpuli.hu szerkesztőség

                                                                                                                                  BECSENGETTEK

  Vége a vakációnak, pontosabban: nem is volt nyári szünet, mármint a politikában, legalább is itthon. Az ellenzéki pártok gondoskodtak arról, hogy legyen témája a sajtónak, nekünk – az eseményeket figyelemmel kísérő polgároknak – még strandon se legyen nyugalmunk.         Amúgy, jó nyarunk volt. Sokat sütött a nap, fürödtünk a kristálytiszta Balcsiban, esténként baráti társaságban söröztünk és vitatkoztunk, mérgelődtünk a TV Híradók alatt, ez a fránya politika nem hagyott minket kikapcsolódni.

  Itthon a koronavírus-járvány, a migráns áradat, a színművészeti egyetem növendékeinek lázadása, külföldön a Belorusz választások, a felfújt Navalníj-ügy Oroszországban illetve Berlinben, az Amerikában zajló fekete-fehér ellentétek, melyek már több halálos áldozatot is követeltek, még csak „bemelegítésnek” tekinthetők: november elején választanak a tengeren túl, addig még sokan veszthetik életüket. Amerika nem bír magával: a világ csendőrségének szerepében tetszeleg, mindenhol ott akar lenni, uszít és eladja fegyvereit. Csak az üzlet, a business, az emberélet nem számít.

  Szerencsére történtek jó dolgok is. Jól őriztük határainkat, kezelni tudtuk a Covidot, alig csökkent a munkanélküliség, és – egyre több kisbaba születik. A magyar gazdaság ismét emelkedő pályára állt!

  „A baloldal, ha tisztességes egyben nemzeti is. Mi is ezt a világot akarjuk jobbá tenni a magyar emberek számára” – hangsúlyozta Thürmer Gyula a Magyar Nemzetnek adott interjúban. A lap Tollhegyen c. rövid írásában Pilhál György újságíró – a Munkáspárt elnökének nyilatkozatára reagálva sajnálkozik, hogy „a mai Országgyűlésben nem találunk ilyen pártot (…) Hiányzik a magyar Országgyűlésből egy Thürmer Gyula. Bár az elnök úr hangja nem illene bele az ülésteremben randalírozó Szabó Timea-féle vokálba”.                                  No, ez már valami! Talán mégis lesz egyszer tisztességes ellenzék, nemzeti összefogás, de az utóbbi még várat magára. Előbb le kell győznünk Gyurcsányt, Bangónét, Kunhalmit, Hadházyt, Korózst, és az EU-ban hazánkat lejárató Dobrev Klárát, Újhelyit és a többi hazaárulót.  Fel, 2022-re!

  NEM HÁTRÁLHATUNK TOVÁBB!

   Nem arról van szó, hogy mi, magyarok különleges elbánást követelünk magunknak – írja a Magyar Nemzetben olvasható cikkében Fritcz Tamás politológus. Nem hátrálhatunk, ne hagyjuk, hogy torz véleményeket hangoztassanak rólunk az Unióban, mert akkor nem kerülhetjük el sorsunkat, pofozógéppé válhatunk.

  Fontos az egyenrangú pozíció felvétele, melyből kiindulva nem engedjük, hogy bárki magas lóról, lekezelőn, gúnyolódva beszéljen velünk. Igazságunk biztos tudatában – védekezés helyett a vissza kell támadni, az ellenfél céljait a nemzetközi közvélemény előtt le kell lepleznünk. S ha szükséges indulatos, de nem fölényes, magabiztos stílusban kell felvennünk a küzdelmet ellenfeleinkkel szemben – írja a kiváló politológus. Végre! Ébredezünk!

Kategória: Egyéb | A közvetlen link.