A MOSOLY ORSZÁGA

A mediterrán országokban vidámabbak, északon hallgatagok, zárkózottabbak az emberek, mi, magyarok inkább a déliekhez állunk közelebb, de nálunk is sok a mogorva ember. Az egyesület ismét új ötlettel lepi meg a közvéleményt. Több tagunk, fél éve teszteli a magyar embereket. Rámosolygunk egy-egy utasra a járműveken, a pénztárosra, az eladóra a boltban, ismeretlen emberekre, a színházban, stb.

A külföldiek szinte 100 %-a veszi a lapot: visszamosolyog, a magyarok jelentős része szintén, de nem mindenki. Kísérletünk bizonyítja: lehet barátságosan közeledni egymáshoz, senki sem érti félre (nem gondolnak hátsó szándékra), sőt örülnek az emberek a gesztusnak. A nők inkább elfogadják, mint a férfiak, ha szemkontaktus után mosolygunk, az idősek meghatódnak, a fiatalok egy része közömbös: nyomkodják a mobilt és nézegetik saját magukat a kütyünk.                                                                                                                 

A magyarok elégedettek a sorsukkal: nyugalomban élnek, van munkájuk, érzik, hogy gyarapodnak, már csak egy kis barátságos mosolyt kell az arcukra csalni. Mosolyogjunk egymásra, mosoly lesz a válasz!  Legyen hazánk a Mosoly Országa! Még jobban fogjuk érezni magunkat.

HONFOGLALÁS 2000 EGYESÜLET – PANNONPULI.HU – MAGYARORSZÁG  A MAGYAROKÉ MOZGALOM – MTI OS NYILATKOZAT

Kategória: Egyéb | A közvetlen link.