CSAK AZ UTCA!

A közéleti, politikai tevékenység már nem a gyűléstermekben, hanem (világszerte) az utcán zajlik. Magyarországon az ellenzék tör, zúz, súlyos választási vereségei után az utcán próbál kísérleteket tenni a hatalom megragadására. Reménytelenül! Egyre nagyobb az Orbán-kormány támogatottsága – már a 80% – ot is eléri – esősorban azért, mert az emberek látják: a ellenzék még advent idején sem tiszteli a keresztény emberek érzületeit.

A nemzeti erők pedig tétlenül nézik az ellenzék tobzódását. A CÖF senki által meg nem választott elnöke Csizmadia László (százmilliókkal gazdálkodhat), magához ragadta a vezetést, de csak azért, hogy elsorvassza ezt a fontos szervezetet, akárcsak Patrubány Miklós az MVSZ-t.                                                                                        Patrubány kezéből ki kell venni a legfontosabb magyar szervezetet (52 országban működött az MVSZ), mert ő a románok nagy örömére tönkretette a Világszövetséget.

A CÖF elnöke nem hallja meg a társadalom óhaját, segélykiáltását. Csizmadia azonnal mondjon le! Az utcára kell vonulnunk, békésen, erőt kell felmutatnunk, az árulókat félre kell állítanunk!

HONFOGLALÁS 2000 EGYESÜLET – MAGYARORSZÁG A MAGYAROKÉ MOZGALOM – PANNONPULI.HU

Kategória: Egyéb | A közvetlen link.